VMware en Veeam present tijdens Marketing meets Marketing-event Tech Data

Tech Data, VMware en Veeam organiseren op vrijdag 22 juni a.s. een Marketing meets Marketing-event in Naarderbos, een centraal gelegen locatie met prachtig uitzicht over het Naardermeer.

Tijdens dit event wordt u bijgepraat over de meest recente marketingontwikkelingen binnen VMware, Veeam en Tech Data. Na dit event weet u welke tools, programma’s en ingrediënten beschikbaar zijn voor leadgeneratie en aan welke voorwaarden uw marketingactiviteiten en -acties moeten voldoen, wanneer u een funding aanvraag doet. Het programma is met name bedoeld voor iedereen die betrokken is bij marketingactiviteiten.

marketing
Naarderbos

Na de lunch staat een creatieve ‘ice carving’-workshop op het programma. Na een uitleg en demonstratie gaan we zelf in duo’s aan de slag en het duo dat het mooiste kunstwerk maakt, ontvangt een leuke prijs!

Tijdens het event is er volop gelegenheid voor vragen, interactie en het uitwisselen van ervaringen met collega IT-marketeers. Kortom: een inspirerende en leerzame dag die u niet wilt missen!

Klik hier voor het programma en aanmelding.