SAP Hybris organiseert Digital Summit ‘Go Beyond Disruption’

SAP Hybris organiseert op 8 maart 2017 voor het eerst de Digital Summit met als thema ‘Go Beyond Disruption’. Via live streamingsessies vanuit München, Singapore en New York, krijgen deelnemers keynotes over de transformatie naar een digitale business en succesvolle innovatie voorgeschoteld.

Duizenden professionals die wereldwijd betrokken zijn bij de customer journey, variërend van marketeers, ontwikkelaars tot aan senior executives, hebben live toegang tot een dag vol inspiratie.

De veranderende eisen van de klant en de transformatie van bedrijven zorgen voor disruptie in elke branche. De Digital Summit zet deze uitdagingen in de schijnwerpers en geeft inzicht in hoe organisaties evolueren en relevant kunnen blijven in het digitale tijdperk. Onderwerpen zoals customer engagement, product return on investment, cloudmigratie, microservices en het opschalen van innovatie komen aan bod, in de vorm van dynamische keynotes, interactieve panels en expertpresentaties. Naast live streaming wordt meer dan 50 uur on-demand content beschikbaar gesteld aan deelnemers via een digitale bibliotheek.

Programma
De drie locaties hebben elk hun eigen programma met een specifiek thema:
• Singapore: “Delivering Great Experiences in Diverse Markets”
• München: “Bridging the Gaps in the Customer Journey”
• New York: “Machine Learning and the Power of Context”
Deelnemers kunnen zich inschrijven voor de streaming vanaf één locatie, maar kunnen ook een eigen programma opstellen op basis van hun interesses. Op deze manier maken zij gedurende de dag een digitale journey tussen New York, Singapore en München.

Deelname is gratis, registreren kan via: https://events.sap.com/sap-hybris-digital-summit-2017/en/registration.aspx