ALSO | Microsoft event zeer geslaagd

Op 2 februari vond het ALSO | Microsoft event plaats in de Glazen Ruimte, te Maarssen. Circa 100 bezoekers lieten zich tijdens deze middag informeren en inspireren door diverse sprekers. Daarnaast was er de mogelijkheid voor zowel klant als leverancier om met elkaar in contact te komen en waren er diverse demo’s van Microsoft Surface producten.

Sjoerd Tolsma, ‎Windows Mobility Technology Solution Professional, en Paul Honout, Marketing Manager Surface & Surface Hub van Microsoft trapte de middag af met twee inspirerende presentaties over de innovatieve oplossingen van Microsoft. Centraal hierbij stond de Microsoft Surface HUB in combinatie met de Surface Pro 4, tevens lichtte Honout een tipje van de sluier op over de nieuwe flagships; Microsoft Surface Studio en Surface Book.

De voordelen en mogelijkheden, welke door Microsoft geboden worden voor de ALSO resellers, werden door Nienke Spinnato, Partner Sales Executive Surface bij Microsoft uitgelegd. Ook kondigde de distributeur aan binnenkort te starten met Workplace-as-a-Service (WaaS) en kwam de ALSO Cloud Marketplace met verschillende ISV’s waaronder Mimecast en Triple A aan bod.

“Als nummer 1 Microsoft Surface distributeur toont ALSO met dit succesvolle event aan dat de relatie met haar bestaande en potentiële Microsoft resellers hoog in het vaandel staat,” aldus het persbericht.