Xirrus lanceert XPS voor snelle draadloze locatiediensten

Xirrus, leverancier van geavanceerde wifi-netwerken, heeft het Xirrus Positioning System (XPS) geïntroduceerd. XPS is geïntegreerd met het Xirrus Management System (XMS) en biedt een realtime overzicht van de locatie van draadloze clients, of die nu wel of niet met het netwerk zijn verbonden. Dit is mogelijk voor 100.000 apparaten tegelijk, zonder de noodzaak van een kostbare centrale engine.

Zakelijk succes is afhankelijk van voortdurende interactie met verbonden gasten en klanten. Het vermogen om locatiegegevens voor tienduizenden draadloze apparaten tegelijk te verwerken opent de deur naar diverse bedrijfsspecifieke toepassingen. Zo kunnen unieke gebruikservaringen worden aangeboden voor winkelcentra, congresgebouwen, en sportstadions. Bedrijven die gasten draadloze connectiviteit aanbieden, kunnen XPS inzetten om hun klanten verbonden en gepersonaliseerde ervaringen te bieden, zoals integratie met social media voor het aanmeldproces, speciale promoties op locatie en loyaliteitsprogramma’s. Op deze manier kunnen ze zich van de concurrentie onderscheiden. Winkelketens kunnen hun displaylocaties optimaliseren, ziekenhuizen kunnen eenvoudiger medische apparatuur lokaliseren, museums kunnen gesproken commentaar aanbieden voor elk geëxposeerd object, sportliefhebbers kunnen horecastands met korte wachtrijen vinden en bedrijven kunnen ongemachtigde access points binnen hun organisatie opsporen.

Belangrijke functies van XPS zijn onder meer een ongekend veerkrachtige architectuur, de snelste verwerking van locatiegegevens, de meest schaalbare oplossing op de markt en een uiterst eenvoudig configureerbare oplossing.

“Als onderdeel van de uitgebreide draadloze oplossing van Xirrus stelt XPS organisaties in staat om meer inzicht te krijgen in de activiteiten en gedragspatronen van draadloze gebruikers. Daarnaast wordt het voor hen mogelijk slim gebruik te maken van hun locatiegegevens. Voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe manieren om te profiteren van hun investeringen in hun wifi-infrastructuur biedt XPS een unieke architectuur die hen aanzienlijke voordelen brengt. XPS biedt naadloze schaalbaarheid voor omgevingen van elke omvang, zonder de problemen en kosten die met traditionele oplossingen gepaard gaan,” aldus Bruce Miller, vicepresident Product Marketing bij Xirrus.  

Meer informatie: www.xirrus.com/xps