De groei van managed services in Europa

Recent onderzoek toont aan dat de markt voor managed services in Europa voorspoedig blijft groeien in een tempo dat het groeigemiddelde in de IT- en telecomsector overtreft. De groeiende vraag is het gevolg van technologische vooruitgang, economische druk en enkele fundamentele veranderingen in het aankoopgedrag van klanten.

Over deze materie gaat de European Managed Services & Hosting Summit 2017, die op 25 april a.s. wordt georganiseerd in het Amsterdamse Hilton Hotel. De formule bouwt voort op het succes van de UK Managed Services & Hosting Summit, die nu voor het zevende jaar op rij wordt gehouden en die vooraanstaande hard- en software vendoren, hosting providers, telco’s, mobiele operators en web serviceproviders die zich bezig houden met managed services en hosting bij elkaar brengt, samen met channelpartners als Managed Service Providers en resellers, system integrators en service providers die hun portfolio en de verkoop van diensten willen uitbreiden.

hosting summit

In de loop van de dag gaan een aantal experts op zoek naar de impact van nieuwe businessmodellen en de veranderende rol van informatietechnologie in moderne organisaties. Er zijn keynote presentaties over:
Hoe Digitale Business de relatie tussen koper en verkoper beïnvloedt
Bianca Granetto, Research Director bij Gartner, bespreekt de nieuwste onderzoeken over marktdynamiek van digitale business en digitale transformatie
GDPR – nog één jaar te gaan: de juridische positie in Europa
Renzo Marchini, Partner bij de Fieldfisher’s law group en auteur van “Cloud Computing: A Practical Introduction to the Legal Issues”

De European Managed Services & Hosting Summit 2017 is een event op management-niveau en bedoeld om channelorganisaties te helpen bij het identificeren van nieuwe kansen die voortkomen uit de groeiende vraag naar managed en hosted services en om partnerships op het gebied van verkoopondersteuning te ontwikkelen en te versterken.

Ga voor meer informatie en om u aan te melden met de actiecode MSHEU17TT naar www.mshsummit.com/amsterdam

Vendoren, Service Providers of distributeurs met interesse in een sponsorship of beursdeelname nemen contact op met Eric Luteijn, eric@channelconnect.nl, telefoon 035 – 763 0670.