Starthosting verder als Yourhosting

Webhostingaanbieder Starthosting houdt op te bestaan en wordt geïntegreerd in zusterbedrijf Yourhosting. In de komende maanden worden zo’n 20.000 Starthosting-gebruikers overgezet naar het Yourhosting-platform. Beide bedrijven maken onderdeel uit van Yourholding uit Zwolle.

Het bedrijf wil met Yourhosting, totaalaanbieder van hosting- en clouddiensten, al zijn 160.000 klanten, ongeacht grootte of bedrijfstak, bedienen met een uitgebreid productportfolio. Starthosting, een budgetmerk met een veel smaller dienstenaanbod, past niet goed bij de visie van Yourholding. Door Starthosting uit te faseren komen er mensen en middelen vrij die het bedrijf inzet om de dienstverlening van Yourhosting verder te verbeteren en uit te breiden.

De overstap biedt de klanten van Starthosting veel voordelen. Het product- en dienstenaanbod van Yourhosting is een stuk uitgebreider dan wat men als Starthosting-klant gewend was. Hoewel Starthosting-klanten in eerste instantie de huidige producten behouden, hebben ze bij Yourhosting keuze uit meer domeinnamen, hosting- en e-mailpakketten en gratis SSL. Bovendien kunnen ze cloud- en maatwerk IT-diensten afnemen, iets wat bij Starthosting niet mogelijk was. Daarnaast hebben klanten voortaan uitgebreidere support dan bij Starthosting. De klantenservice is ’s avonds en in het weekend open, er is een Webmasterservice op afstand en een uitgebreid zelfserviceportaal.

“Door de accounts van Starthosting-klanten te verhuizen naar het Yourhosting-platform slaan we twee vliegen in één klap. Klanten krijgen de beschikking over betere en bredere dienstverlening. En wij gaan als organisatie efficiënter werken doordat we niet langer twee merken hoeven te ondersteunen. Ook kunnen we nu effectiever investeren, doordat we ons nu richten op de ondersteuning van één platform”, zegt Bart Carlier, algemeen directeur van Yourhosting.
De organisatie verwacht dat alle Starthosting-klanten begin december zijn overgezet.

Meer informatie: www.yourhosting.nl