Portland is distributeur voor NinjaMSP

Distributeur Portland en softwareontwikkelaar NinjaMSP hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten die Portland in staat stelt de Remote Monitoring en Management-oplossing van NinjaMSP aan te bieden aan Managed Services Providers (MSP’s) in Europa.

“NinjaMSP is de krachtigste Remote Monitoring en Management (RMM)-oplossing die op de markt beschikbaar is, heeft de beste user experience en bovendien integraties met vrijwel alle producten die door MSP’s worden gebruikt”, aldus John Reuman, Vice President of Business Development bij NinjaMSP. “Onze samenwerking met Portland Europe onderstreept onze missie om onze concurrerende RMM-oplossing te introduceren in het MSP-landschap in de Benelux.”

Ninja is een zeer complete SaaS-oplossing met patch management, alerting, policy beheer en scripting. Daarnaast heeft het alle denkbare integraties voor anti-virus, backup en disaster recovery, screenshare en professional services automation (PSA). Ninja’s cloudbased RMM-tool kent een onboardingsessie van één uur en is uitermate eenvoudig te gebruiken door de intuïtieve user interface.

George van Brugge, CEO van Portland Europe, is vanzelfsprekend in zijn nopjes met de toevoeging van NinjaMSP aan het portfolio van Portland. “Ninja sluit naadloos aan bij het profiel van de IT-dienstverleners die Portland al jaren bedient. Bovendien hebben onze partners behoefte aan oplossingen met een zeer kort onboardingproces. Met NinjaMSP bieden we MSP’s méér waar voor hun geld.”

Meer informatie: www.portland.eu