BluIQ by BluJay levert real-time inzicht in supply chain

Supply chain-specialist BluJay Solutions introduceert een data- en analysetool om realtime inzicht te krijgen in de leveringsketen. Het gaat om BluIQ, een uitgebreid configureerbaar visueel dashboard. 

BluIQ werkt als een soort paraplu boven alle applicaties van BluJay, laat het bedrijf weten in een persbericht. Dankzij API’s kan het systeem data inlezen, waardoor organisaties beslissingen op basis van alle beschikbare data kunnen nemen.

David Landau, Chief Product Officer, legt uit: “De oplossing is zeer visueel opgebouwd, met grafische grafieken en kaarten die eenvoudig en snel te configureren zijn op basis van wat de gebruiker wil of moet zien. Met een enkele klik kunnen gebruikers rechtstreeks vanuit de datavisualisatie naar een transactie-functie doorgaan om zo de, door de data-analyse gevraagde, actie uit te voeren.”

Elke gebruiker kan een eigen dashboardweergave kiezen, met widgets voor diverse kritieke prestatie-indicatoren (KPI’s). De eerste release van BluIQ beschikt over integratie met de Transportation Management-applicatie van BluJay. Het is mogelijk gegevens te bekijken over onder meer ladingen, ophaaltijden, levertijden en opgeslagen zoekopdrachten.

Toekomstige BluIQ by BluJay-releases zullen integraties bevatten met Customs Management, MobileSTAR en Transportation Management for Forwarders. De mogelijkheid om andere BluJay-oplossingen te integreren wordt nog onderzocht.