Atos verzorgt komende drie jaar opnieuw werkplekbeheer bij BAM Groep

Atos heeft een nieuw contract gesloten met Koninklijke BAM Groep. De IT-dienstverlener zal ook komende drie jaar het werkplekbeheer verzorgen voor het bouwbedrijf.

De overeenkomst behelst zowel beheer van de infrastructuur als de support voor eindgebruikers. Afgelopen maanden hebben BAM en Atos gewerkt aan een nieuwe gemeenschappelijke aanpak van de IT. BAM hoopt dat het hernieuwde contract leidt tot meer efficiency en lagere kosten. Ook wordt toegewerkt naar een gecentraliseerde en gestandaardiseerde manier van werken in de landen waar het bouwbedrijf actief is.

BAM maakt gebruik van de dienst Workplace Services. Dat dit zowel nationaal als internationaal beschikbaar is was een belangrijke overweging. Dat er bij Atos veel kennis aanwezig is van de bouwsector speelde ook een rol bij de keuze door BAM.