Global Tracks wordt strategisch IoT-partner van Vodafone

De Nederlandse Internet of Things (IoT)-specialist Global Tracks gaat samenwerken met Vodafone Global. Hierdoor kunnen Europese klanten van Vodafone gebruik maken van de IoT-modules van Global Tracks.

Global Tracks levert maatwerk IoT-oplossingen in diverse branches, waaronder automotive, solar, logistics, mobility en machinebouw. De IoT-modules van het bedrijf zijn bedoeld om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Ze leveren meer inzicht in producten, processen en het voorraadbeheer.

Dankzij de samenwerking kunnen Vodafone-klanten gebruik maken van de IoT-technologie van Global Tracks, laat het bedrijf weten. Vodafone is wereldwijd actief en heeft 50 mobiele netwerken. Global Track gaat custom made IoT-modules leveren, waarbij Vodafone de connectiviteit verzorgt.

Global Track heeft de ambitie om te groeien en wil dat bereiken via strategische partnerships, zowel in Nederland als in het buitenland. Het bedrijf zegt dat de samenwerking met Vodafone een belangrijke stap is om de groeiambitie vorm te geven.