D-Link kondigt nieuwe camera’s, Wi-Fi 6, Mesh en 5G-apparaten aan

Tijdens technologiebeurs CES laat D-Link nieuwe netwerk- en bewakingsoplossingen zien. Zo toont het bedrijf een nieuwe generatie mydlink camera’s. Ook is er nieuwe Wi-Fi 6-, Mesh- en 5G-apparatuur. 

De nieuwe mydlink camera’s moeten zorgen voor videobewaking, zelfs als de weersomstandigheden slecht zijn. Dankzij kunstmatige intelligente is de herkenning van personen verbeterd. De camera’s werken samen met het mydlink ecosysteem en met Google Assistant en Amazon Alexa.

D-Link introduceert verder nieuwe mesh netwerkoplossingen waaronder Wi-Fi gecertificeerde EasyMesh routers, mesh Wi-Fi extenders en Wi-Fi 6 routers en extenders. Met de nieuwe apparaten speelt D-Link in op de Internet of Things (IoT)-trend, aangezien ze speciale voorzieningen hebben om in te zetten in smarthome-oplossingen.

De nieuwe oplossingen worden door D-Link tijdens CES 2020 getoond in Las Vegas. Welke van de getoonde producten in Europa worden geïntroduceerd zal later bekend worden gemaakt.