Zebra Technologies introduceert nieuwe soft- en hardware voor retailers

Zebra Technologies introduceert een nieuwe oplossing voor retailers om inzicht te krijgen in hun fysieke voorraden. Ook kondigt het bedrijf enkele nieuwe Android-apparaten aan. 

SmartCount is een kant-en-klare software- en scanneroplossing waarmee winkeliers op de hoogte zijn van de winkelvoorraad. Hierdoor kunnen zij op regelmatige basis inventariseren zonder de dagelijkse activiteiten te verstoren. Dankzij de analysegegevens weten winkelmedewerkers welke goederen in welke winkels moeten worden geteld.

Zebra kondigt ook enkele nieuwe Android-apparaten aan. De EC30 Enterprise Companion is een lichtgewicht device waarmee winkelmedewerkers barcodes kunnen scannen en andere bedrijfstoepassingen kunnen uitvoeren. Het apparaat ondersteunt de nieuwste versie van Workforce Connect powered by Savanna. Daarmee kunnen medewerkers samenwerken, inclusief spraak, Push-To-Talk en zakelijke berichten. Daarnaast introduceert Zebra de robuust uitgevoerde ET51 en ET56 Android-tablets.

De EC30, ET51 en ET56 zijn voorzien van Zebra’s Mobility DNA. Dit is een pakket met hulpprogramma’s om het beheer van de gegevens te vereenvoudigen, de beveiliging ervan te versterken en de migratie van verouderde apparaten te ondersteunen. Elk apparaat bevat ingebouwde ondersteuning voor ten minste de volgende twee generaties Android, evenals Zebra’s LifeGuard voor Android, die de levensduur van Zebra’s op Android gebaseerde apparaten met drie tot vijf jaar verlengt om het return on investment blijvend te verbeteren.