TomTom Telematics verandert naam in Webfleet Solutions

Twintig jaar na de lancering van de fleet managementoplossing Webfleet verandert TomTom Telematics zijn naam in Webfleet Solutions. Het bedrijf blijft dezelfde producten aanbieden waaronder Webfleet, Nextfleet, Link-apparatuur en Pro Driver Terminals. 

Webfleet Solutions is na de overname door Bridgestone Europa in april 2019 niet langer onderdeel van de TomTom-groep. Toch blijft het bedrijf een belangrijke partner van TomTom. De file- en kaartoplossingen blijven onderdeel van het dienstenpakket.

In twintig jaar tijd is Webfleet Solutions uitgegroeid tot toonaangevende leverancier van fleet management. Het bedrijf heeft 50.000 klanten met voertuigen in 100 landen. Met Webfleet Solutions aan boord heeft Bridgestone EMEA 1,2 miljoen mobility en fleet management abonnementen.

Meer informatie over Webfleet vind je hier.