Transportbeheersoftware van Infor Nexus ondersteunt nu ook multi-carrier transport

Cloudspecialist Infor gaat samenwerken met softwareleverancier QAD Precision. Daardoor beschikt de transportoplossing van Infor voortaan over multi-carrier pakketverzendingsmogelijkheden. 

Infor Nexus helpt bedrijven bij het creëren van intelligente, autonome supply chains. Door de samenwerking met QAD Precision is het verzenden van pakketten nu ook mogelijk via meerdere vervoermiddelen. Het gaat om een aanvulling op bestaande opties voor planning en optimalisatie.

Steve Gardner, president van QAD Precision, laat weten: “Deze samenwerking biedt Infor Nexus-klanten een naadloze integratie van hun wereldwijde transportbeheersysteem met het wereldwijde multi-carrier netwerk van QAD Precision voor pakketverzending en tracking. De pakketvolumes blijven groeien en het verzenden en volgen van pakketten via meerdere koeriers is voor veel internationale ondernemingen missiekritiek geworden.”

Rod Johnson, EVP & GM, Americas bij Infor vult aan: “Deze nieuwe samenwerking breidt onze multimodale dekking uit met het snelgroeiende segment van pakketverzending.”

Volgens de marktanalyse van QAD Precision groeit de wereldwijde verzending van pakketten aanzienlijk. Tussen 2012 en 2016 steeg het gemiddeld met 5,8 procent en in 2017 met 17,3 procent. Kostenbeheer in combinatie met leveringen die veilig en conform afspraak zijn, worden steeds belangrijker voor supply chains met belangrijke verzendonderdelen.

De Infor Nexus Network Transportation Management-oplossing wordt tijdens Inforum 2019 getoond en gedemonstreerd. Inforum is het jaarlijkse klantenevent van Infor dat dit jaar van 23 tot 26 september in New Orleans plaatsvindt.