Arrow Electronics gaat IoT-oplossingen van Teltonika aanbieden

Technologieleverancier Arrow Electronics heeft een distributieovereenkomst gesloten met Teltonika, aanbieder van IoT-oplossingen. Het in Litouwen gevestigde Teltonika levert producten voor industriële communicatie, het volgen van bedrijfsmiddelen en personeel en mobiele machine-to-machine (M2M) communicatie.

Teltonika is al twintig jaar actief en is actief in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Het bedrijf levert meer dan 100 verschillende producten, waaronder IoT-gerelateerde oplossingen en hardware- en softwareoplossingen voor het volgen van voertuigen via onder meer 2G, 3G, LTE, bluetooth, GNSS, GPRS en NB-IoT.

De producten zijn voorzien van diverse functionaliteiten, waaronder geofencing, over-the-air firmware-updates, ignition detection, startonderbrekers en spraakoproepen. Daarnaast biedt het bedrijf ook netwerkoplossingen zoals routers, gateways, modems en antennes voor bedrijfsnetwerken en industrieel M2M-/IoT-gebruik, en draagbare trackers voor het volgen van bijvoorbeeld vracht.

‘Teltonika maakt de wereld van het IoT eenvoudig toegankelijk’, laat Paul Karrer weten. Karrer is director IoT van Arrow’s enterprise computing solutions business in EMEA. ‘Het brede aanbod van Teltonika, samen met hun IoT-gerichte netwerkproducten, stelt onze klanten in staat oplossingen te bieden die aansluiten bij de individuele behoeften van eindklanten op het gebied van IoT-apparatuur en -applicaties.’

 

Teltonika