T-Systems en Software AG werken samen aan Cloud of Things

T-Systems en Software AG zijn een strategisch partnerschap aangegaan voor het wereldwijd leveren van IoT-diensten. Daarmee kan T-Systems, onderdeel van Deutsche Telekom, het Cloud of Things-aanbod verder uitbreiden waarbij het Cumulocity IoT-platform van Software AG wordt gebruikt.

De bedrijven verwachten hun bereik in de Verenigde Staten en Europa verder te vergroten door bundeling van expertise en middelen. Het Cumulocity IoT-platform vormt de basis voor het Cloud of Things IoT-platform van T-Systems.

Klanten kunnen apparaten en machines eenvoudig op afstand beheren en monitoren. Het Cloud of Things IoT-platform biedt ook nieuwe functies, waaronder Streaming Analytics, Micro Services en nieuwe protocollen.

Software AG werd onlangs door Gartner als visionair genoemd in het Gartner Magic Quadrant voor industriële IoT-platforms. Met het strategische internationale partnerschap met T-Systems verwacht Software AG zijn expertise in IoT te versterken. Hieronder een  video met meer informatie over het partnerschap en het verbeterde Cloud of Things platform.