Arrow Electronics EMEA-distributeur voor AXON Predict-oplossing Greenwave Systems

Technologieleverancier Arrow Electronics en Greenwave Systems, een belangrijke softwareleverancier voor managed services en Industrial IoT edge analytics, hebben een EMEA-distributieovereenkomst gesloten.

De nadruk ligt hierbij op Greenwave’s AXON Predict, dat edge-intelligentie biedt en bedrijven voorziet van de informatie die ze nodig hebben om hun IT-assets te begrijpen en verbeteren. De oplossing zal beschikbaar zijn via Arrow’s cloudplatform ArrowSphere.

Realtime analyse aan de edge

AXON Predict, onderdeel van de AXON Platform-familie, brengt visuele industriële IoT-analyses naar de edge. Het analyseert gegevens in realtime, direct aan de edge van het apparaat. Hierdoor wordt een nieuw niveau van intelligentie toegevoegd aan machines en sensoren in elke stap van het netwerk, waardoor realtime actie mogelijk is, op de plek waar de gegevens vastgelegd worden.

AXON Predict is beschikbaar als een ported oplossing via Geniatech’s IoT gateway oplossing die op Qualcomm Snapdragon is gebaseerd. Het portfolio van Greenwave System bestaat uit een breed scala aan verticale systemen, zoals slimme home automation, energiebeheer, media- en asset-tracking.

“Wij zijn blij dat Arrow onze AXON Predict-oplossing gaat distribueren en het als onderdeel van het ArrowSphere licensed portfolio beschikbaar maakt,” aldus Peter Wilmar Christensen, medeoprichter van Greenwave en EMEA general manager. “Edge analytics vermindert de hoeveelheid te communiceren gegevens tot slechts een fractie van de hoeveelheid gemeenschappelijke gateway-communicatie.”

Alexis Brabant, vice president of sales van Arrow ECS EMEA, vult aan: “De innovaties van Greenwave Systems maken zowel single-source management mogelijk, evenals de automatisering van verschillende netwerken en apparaten zoals gateways, routers, mobile control apps en elk apparaat dat met sensoren is uitgerust. Greenwave is een geweldig voorbeeld van wederom een baanbrekende innovatie die aan ons ‘sensor-to-sunset’ IoT-portfolio wordt toegevoegd.”

Meer informatie: www.arrow.com