Croonwolter&dros maakt 200 gebouwen ‘slim’ met Office App

Techniekbedrijf Croonwolter&dros heeft een overeenkomst gesloten met Office App om tweehonderd commerciële gebouwen te voorzien van slimme digitale technologieën. De ‘digitale upgrade’ start vanaf oktober 2019. 

De gebouwen zullen worden voorzien van een digitaal platform waarmee medewerkers toegang krijgen tot faciliteiten en diensten in het gebouw. De beheerders van de gebouwen krijgen daardoor meer inzicht in hoe eindgebruikers hun werkplek gebruiken.

Office App verzamelt data over hoe ruimtes in het pand worden gebruikt en meet de tevredenheid van medewerkers. De data helpt inzicht te krijgen hoe ruimtes en faciliteiten in het pand efficiënter kunnen worden gebruikt.

Office App is een platform waarmee medewerkers contact met elkaar kunnen leggen. Het doel van de app is om digitale technologieën te gebruiken om werkruimten optimaal te benutten en medewerkers toegang te geven tot faciliteiten en services. Het partnership tussen Office App en Croonwolter&dros kwam tot stand op vakbeurs PROVADA.