IT-bedrijf Togetr bundelt krachten met IoT-specialist SignalZ

De leverancier van low-code industriële oplossingen Togetr bundelt zijn krachten met IoT-expert SignalZ. Beide bedrijven verwachten hierdoor industriële bedrijven betere oplossingen te kunnen bieden voor digitale transformatie. 

Klanten van Togetr kunnen dankzij het IoT-platform van SignalZ gegevens combineren, bijvoorbeeld over werkvoorbereiding, engineering, productie en gebruik. Die informatie helpt bij het op elkaar afstemmen van processen in industriële ondernemingen.

De technologie van SignalZ is bedoeld om duiding te geven aan grote hoeveelheid data. Daartoe worden allerlei algoritmes gebruikt. Volgens Togetr is er met name in de maakindustrie steeds meer vraag naar het analyseren van data. Industrieën willen zo hun concurrentiepositie handhaven.

SignalZ beschikt over een analytics-platform dat de data verzamelt. Sensoren en machines van uiteenlopende merken kunnen worden verbonden. Het gaat om een open platform dat integreert met verschillende systemen zoals Excel en Power BI. Het platform werkt op elk apparaat (pc, tablet, smartphone).