Unit4 introduceert meer ‘slimme’ ERP-diensten en cloud-extensies

Ontwikkelaar van ERP-bedrijfssoftware Unit4 komt met een nieuwe Smart Automation Services voor Business World ERP-klanten. Ook introduceert het bedrijf nieuwe cloud-extensies die de functionaliteit uitbreiden van Unit4-bedrijfsapplicaties.

De nieuwe Smart Automation Services maken gebruik van machine learning om automatisch servicestromen toe te wijzen en af te ronden. Volgens Unit4 kunnen medewerkers hierdoor slimmer werken zodat ze meer tijd kunnen besteden aan werk dat resultaten en persoonlijke beloning oplevert.

Het gaat om de diensten Smart Resource Planning en Smart Invoice Processing. De eerste zorgt voor automatische planning van serviceorders, met name handig voor organisaties met een hoog volume aan opdrachten. De tweede dienst regelt automatische facturatie.

Bij de nieuwe cloud-extensies gaat het onder meer om betere agendameldingen in Outlook, service-aanvragen via Google Forms en meer geautomatiseerde rapportages. Daarbij gaat het onder meer over de kredietbeoordeling van een klant en of de klant op een Amerikaanse controlelijst staat. Dankzij de Extension Kit van Unit4 kunnen bedrijven hun bedrijfssysteem zelf verder uitbreiden met cloud-extensies.