Internet of Things Dossier 2018 nu online

Hét moment om aan de slag te gaan met IoT

In technische zin staat niets een doorbraak van Internet of Things (IoT) in de weg. Netwerken zijn er klaar voor, soft- en hardware zijn beschikbaar. Toch staat nog niet iedereen te trappelen. Hoe kan Nederland profiteren van de nieuwe technologie? Tijdens de IoT Summit bespraken zes betrokkenen waar de kansen liggen en in het IoT Dossier 2018 lees je een uitgebreid verslag over deze summit evenals interviews met, en achtergrondverhalen van, enkele pioniers op het gebied van IoT.

Wil je het Internet of Things Dossier 2018 nu al online lezen? Dat kan onderaan deze pagina!

Aan het woord zijn Ingram Micro, LANCOM, IntEliot, Forehand, NETGEAR, Arrow, Tech Data, Portland, ATAL, T-Mobile en Cisco over hun activiteiten op het gebied van IoT en verder vind je verschillende achtergrondverhalen terug van onze redactie ondersteund door Marco Heida van Internet of Things Nederland. Hoe zit het met security en al die apparaten met sensoren? En welke businessmodellen zijn er te koppelen aan IoT?

Klik op de cover en lees het Internet of Things Dossier 2018 nu online.