SQS en Siemens slaan handen ineen voor integratie van IoT-platform MindSphere

IT-specialist SQS heeft een overeenkomst gesloten om MindSphere te gaan leveren, het cloud-based, open besturingssysteem van Siemens voor Internet of Things (IoT). Bedrijven kunnen met MindSphere apparaten koppelen aan apps, onder meer om gegevens te analyseren. 

SQS heeft al bijna 15 jaar een strategische samenwerking met Siemens. Dat wordt nu uitgebreid met een end-to-end kwaliteitsbewaking van MindSphere-apps. SQS CEO Diederik Vos zegt in een persbericht: “Vandaag de dag is IoT een nieuwe, efficiënte en concurrerende manier om zaken te doen. Maar alleen met een slimme implementatie van IoT- en MindSphere-technologie kunnen we zorgen voor duurzame groei. Hier vormt de samenwerking tussen SQS en MindSphere de sleutel tot succes.”

“Wij zijn zeer verheugd dat SQS nu ook partner is van MindSphere en dat we hun hoogwaardige applicatietechnieken en andere uitstekende kwaliteiten in gaan zetten voor onze wederzijdse klanten en andere partners in het ecosysteem,” zegt Paul Kaeley, Senior Vice President en Global Partner Ecosystem bij Siemens PLM Software. “We kijken ernaar uit om breder samen te werken met SQS, zodat we deze klanten en partners kunnen helpen bij het versnellen van hun digitale transformatie met MindSphere.”