KORE komt met nieuwe strategie om IoT te vereenvoudigen

Internet of Things (IoT)-specialist KORE wil de problemen rond het implementeren van IoT te lijf gaan met een nieuwe strategie. Het bedrijf introduceert ook een nieuwe corporate identity en website

Volgens KORE worstelen bedrijven in alle sectoren met IoT. De problemen spelen op het vlak van planning, implementatie en beheer. Dit zorgt voor vertraging, gemiste omzetkansen, concurrentienadelen en gebrek aan klantloyaliteit.

KORE wil die problemen oplossen door met klantspecifieke oplossingen te komen. Het bedrijf heeft ruime ervaring met IoT, of het nu gaat om strategieontwikkeling, technologie of logistiek. Dankzij een eigen partnernetwerk verwacht KORE klanten te kunnen helpen met hun IoT-perikelen.

KORE heeft marktspecifieke oplossingen ontwikkeld. Het bedrijf levert oplossingen in verticale sectoren zoals transport, gezondheidszorg, logistiek en industrie. Het bedrijf heeft eigen IoT-managementtools waarmee IoT wordt vereenvoudigd. Op dit moment heeft KORE 6200 klanten wereldwijd.

In een persbericht noemt KORE de volgende oplossingen:

 • IoT strategie en gereedheid
  KORE helpt bedrijven bij het ontwikkelen van een allesomvattende IoT strategie, inclusief gereedheid, veiligheid en implementatieoverwegingen.
 • Applicatiebeheer en data-as-a-service (DaaS)
  De flexibele capaciteiten van KORE stellen bedrijven in staat om hun eigen merk- en unieke bedrijfsapplicaties te leveren om waarde te maximaliseren. Bovendien verstrekt KORE bruikbare inzichten op basis van gegevens om klanten in staat te stellen op feiten gebaseerde, voorspellende beslissingen te nemen die de ROI verhogen.
 • Rapporteren en analyseren
  KORE helpt organisaties patronen in dataverkeer te begrijpen en inzicht te krijgen in de belangrijkste bedrijfsindicatoren, zoals status van het netwerk, vitaliteit van de assets, efficiëntie en compliancy van het organisatiebeleid.
 • Connectiviteit en Carrier Management
  KORE verstrekt connectiviteitsdekking van bijna alle belangrijkste providers, beschikbaarheid van apparaten van grote OEM’s. Als de grootste onafhankelijke provider van connectiviteitmanagement wereldwijd loopt KORE voorop in het leveren van eSIM en iSIM-technologieën naarmate deze beschikbaar komen voor wereldwijde implementatie.
 • Netwerk- en veiligheidsmanagement
  KORE geeft bedrijven meer controle over hun IoT dataverkeer en connectiviteit van apparaten om management, prestaties en veiligheid van applicaties te verbeteren. De KORE IoT Cloud is een een wereldwijd netwerk voor IoT, vanaf de start ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en beschikbaarheid. Met KORE’s Rapid-Setup VPN services kunnen bedrijven hun LAN uitbreiden in de KORE IoT Cloud en wordt end-to-end encryptie van dataverkeer mogelijk.
 • Endpoint Lifecycle Management and Managed Services
  De managed services van KORE verzekeren een geslaagde implementatie vanaf de aanvang van het project tot de voltooiing ervan met allesomvattende serviceopties en mogelijkheden. KORE kan nu klanten niet alleen helpen met strategie en visie, maar ook met de selectie van technologie en apparatuur, certificering, forward en reverse logistiek, en een reeks management diensten om de gehele IoT levenscyclus te ondersteunen.