Met Wanderwatch altijd verbonden met spelend kind

Soort: smartwatch

Sector: Wearables

Eindklant: Ouders

Betrokken partijen: Wanderwatch, CheerIoT (onderdeel Mondicon)

 

WanderWatch is een smartwatch voor ouders met buiten spelende kinderen met in de basis apps op de WanderWatch en een app op de smartphone van de ouders. WanderWatch is in Nederland bedacht en ontwikkeld en laat ouders communiceren met hun kind via chat en ze kunnen via de app op hun smartphone precies zien waar hun kind is. Ze kunnen zelfs een geografisch gebied aangeven waarbinnen hun kind mag spelen. Mocht het echt nodig zijn, dan kan het kind de paniekknop indrukken en de ouders oproepen. CheerIoT heeft een netwerkonafhankelijke SIM-kaart voor WanderWatch geleverd die altijd proactief het best beschikbare mobiele netwerk zoekt. Dankzij deze SIM-kaart blijven kinderen met een WanderWatch dus altijd en overal verbonden met de smartphone app van de ouders. Mocht het mobiele bereik wegvallen dan zal de CheerIoT-SIMkaart automatisch switchen naar een mobiel netwerk dat wel beschikbaar is op die locatie. De eerste WanderWatches liggen voor de feestdagen in alle Intertoyswinkels en hebben standaard een CheerIoT-SIM.

Info: https://www.cheeriot.com/ & https://www.mondicon.com/