Slim asset management in afvalverwerkende industrie

Soort: asset management

Sector: Maakindustrie

Eindklant: Bedrijven en burgers

Betrokken partijen: KPN, Van Happen Containers

 

Van Happen Containers verhuurt containers, verzorgt transport en transformeert van een sterke afvalinzamelaar naar een circulaire leverancier van grondstoffen. Van Happen wil haar positie als groenste afvalverwerker uitbouwen. Het excelleren in de beheersing van assets en afvalstromen is daarbij essentieel. Dankzij de inzet van de integrale IoT-totaaloplossing KPN Things kunnen steeds meer bedrijfsassets op een economisch rendabele manier realtime worden gevolgd en gemonitord. De slimme assetbase van Van Happen leidt tot (kosten)effi ciënte en transparante diensten voor organisatie, partners en klanten.

Info: https://www.kpn.com/zakelijk.htm