Smarthome-producten van Oomi voortaan verkrijgbaar via BNS Data Logistics

Smarthome-oplossingen van Oomi zijn vanaf nu leverbaar via BNS Data Logistics. Oomi levert een compleet ecosysteem om een huis ‘slim’ te maken. Doordat de producten modulair zijn kan het steeds verder worden uitgebreid. 

Oomi vindt zijn oorsprong in een crowdfunding-campagne uit 2015 op Indiegogo. Er werd 1,8 miljoen dollar opgehaald, een van de hoogste bedragen ooit op de site. Op CES 2016 werd een complete productlijn gepresenteerd en won daar de CES Innovation award.

In een persbericht benadrukt BNS Data Logistics de focus van Oomi op beveiliging, gemak, verlichting en media. Kenmerkend voor de producten is de ‘Tap-and-Touch’-technologie. Voor het toevoegen van nieuwe modules en sensoren is enkel het aanraken van de contactpunten op de controller en de toe te voegen module nodig.

Ook bijzonder is de lokale dataopslag waardoor Oomi een van de weinige systemen is die onafhankelijk van de cloud werkt, een internet connectie is niet vereist.

“Met het toevoegen van Oomi aan ons Smart Home & Office assortiment speelt BNS in op de vraag vanuit de markt naar eenvoudige oplossingen,” aldus Randy van Wort, Productmanager Smart Home & Office bij BNS Data Logistics.