Zyxel komt met nieuwe lijn ZyWALL VPN Firewalls 50/100/300

Netwerkleverancier Zyxel introduceert een nieuwe lijn van ZyWALL VPN Firewalls, de ZyWALL VPN 50/100/300, speciaal ontworpen voor het midden- en kleinbedrijf. Daarmee kunnen bedrijven veilig over hun informatie beschikken en deze delen tussen verschillende locaties. Zo staan medewerkers op locatie, telewerkers, partners en klanten eenvoudig met elkaar in verbinding.

Steeds meer bedrijven migreren naar de cloud of breiden hun netwerkinfrastructuur verder uit naar de cloud. Met de integratie van Amazon Virtual Private Cloud (VPC) maakt de ZyWALL VPN-serie het eenvoudig om cloudtechnologie te gebruiken om waardevolle bedrijfsmiddelen te migreren en veilig te stellen in een beschermde cloudomgeving, terwijl de overheadkosten worden verlaagd. Amazon heeft de Zyxel ZyWALL-serie getest als Firewall-apparaten, zodat gebruikers eenvoudig het Zyxel-sjabloon kunnen selecteren uit de lijst met leveranciers.

Met het oog op de komende GDPR of AVG wetgeving die op 25 mei in werking treedt zijn alle Zyxel beveiligingstoestellen, waaronder de nieuwste ZyWALL VPN-serie, ontworpen om de veiligheid van het mkb te verbeteren en bedrijfs- en klantgegevens conform de GDPR te beschermen.

De ZyWALL VPN-serie wordt geleverd met een jaar gratis Content Filtering en Geo-Enforcer-functies om ongepaste content of netwerkverkeer dat de veiligheid in gevaar kan brengen, te screenen en te blokkeren. Het bewaken en controleren van zowel inkomend als uitgaand netwerkverkeer met de ZyWALL VPN-serie biedt bedrijven gemoedsrust dankzij de duidelijke en transparante zichtbaarheid van het netwerk.

Het opzetten en exploiteren van een virtueel privaat netwerk kan voor menig mkb’er een complexe logistieke en budgettaire uitdaging lijken. Dankzij de ingebouwde SecuDeployer-functie maakt de ZyWALL VPN-serie het voor bedrijven gemakkelijk om tot 50 remote firewalls te installeren zonder dat er extra software hoeft te worden aangeschaft. De intuïtieve interface versnelt de implementatie en stroomlijnt taken, zoals VPN-monitoring voor een efficiënter netwerkbeheer.

Meer informatie: www.zyxel.com