Integrated Works behaalt tweede Cisco IoT-certificaat

Integrated Works heeft de certificering Cisco Advanced Internet of Things – Industry Expert behaald. De specialisatie is een voorwaarde om geavanceerde IoT-oplossingen voor de industrie te ontwerpen en te bouwen. Integrated Works is de enige Nederlandse Cisco-partner met dit certificaat.

Datzelfde geldt voor de certificering Cisco Advanced Internet of Things – Manufacturing Specialization, die Integrated Works al eerder behaalde.

Met de specialisatie op zak kan het bedrijf expertise op het gebied van Operationele Technologie (OT) combineren met kennis van Cisco-netwerktechnologie. Als IoT-partner bezit Integrated Works expertise in verschillende industriesectoren, zoals de verwerkende industrie, energie en nutsbedrijven en reis en transport. De specialisten zijn daardoor in staat om IoT-behoeften van klanten te vertalen naar concrete oplossingen.

“Steeds meer industriebedrijven hebben behoefte aan goed geïntegreerde, efficiënte en optimaal beveiligde IoT-omgevingen. Het ontwerpen en bouwen van dit soort oplossingen vraagt om specifieke expertise en gedegen kennis van de Cisco-architectuur en bijbehorende IoT-oplossingen. Deze certificering is voor klanten het bewijs dat Integrated Works deze kennis en expertise bezit en dat we voldoen aan alle eisen die Cisco op dit gebied stelt aan zijn partners. Natuurlijk zijn we er bijzonder trots op dat wij de eerste Cisco-partner in Nederland zijn die dit certificaat heeft behaald”, zegt Remco Apon, directeur Integrated Works in een persverklaring.

“We hechten er veel waarde aan dat onze partners voorop lopen in kennis en dat zij zich zo veel mogelijk specialiseren en certificeren om zo de waarde van Cisco goed te positioneren. Zeker op het snel groeiende gebied van het ‘Internet of Things’ is er een duidelijke behoefte aan de juiste expertise. Wij denken dat Integrated Works met deze certificering onze gezamenlijke industrieklanten nog beter kan ondersteunen bij hun IoT-projecten”, zegt Daan de Groot, Head of Partner Organization bij Cisco Nederland.