Zyxel introduceert RGS ‘weatherproof’ PoE switches voor buitengebruik

Netwerk- en telecomspecialist Zyxel Communications brengt een serie nieuwe 5/12-poorts Gigabit Unmanaged/Managed Fanless PoE Switches op de (zakelijke) markt. De krachtige en veilige switches zijn geschikt voor buitengebruik en kunnen tegen alle weersomstandigheden zodat het netwerk altijd beschikbaar is.

Gebruiksvoorbeelden zijn o.a outdoor kasten die worden gebruikt voor IP-gebaseerde video surveillance of toepassing in ongunstige omgevingscondities zoals hete, stoffige, bevroren, elektromagnetische of bewegende omgevingen. De switches functioneren in verschillende weersomstandigheden en bij temperaturen van -40°C tot +75°C, en zijn IP30 en EMC gecertificeerd. Het ventilatorloze ontwerp zorgt voor een goed gebalanceerde temperatuur in een beschermende omgeving. De RGS series bieden verschillende montage opties wat klanten keuzevrijheid geeft waar ze de switches willen plaatsen, bijvoorbeeld aan een muur of in Din-rail kasten.

zycxel

De Zyxel RGS series zijn beschikbaar in twee modellen: de managed 12-poorts RGS200-12P en de unmanaged 5-poorts RGS100-5P. Meer informatie: www.zyxel.nl