Zerto Virtual Replication 5.0 voor disaster recovery in Microsoft Azure

Zerto, leverancier van innovatieve disaster recovery-oplossingen die ‘Resilience for Evolving IT’ bieden, kondigt de introductie aan van Zerto Virtual Replication 5.0. Deze versie brengt disaster recovery van grootzakelijke kwaliteit naar Microsoft Azure. Andere innovaties in versie 5.0 zijn de eerste hypervisor-gebaseerde One-to-Many-replicatie binnen de branche voor de bescherming van workloads in uiteenlopende datacenterlocaties.

Daarnaast brengt 5.0 herstelmogelijkheden tot 30 dagen terug in de tijd en een nieuwe BC/DR-app. Zerto Virtual Replication 5.0 zal naar verwachting in het vierde kwartaal van 2016 verkrijgbaar zijn.

“Softwaregedefinieerde en cloud-infrastructuren maken een onstuitbare opmars binnen het bedrijfsleven. Het doet ons een genoegen om samen met Zerto disaster recovery- en migratiefunctionaliteit van grootzakelijke kwaliteit naar Azure-gebruikers en de Microsoft Azure Marketplace te brengen”, aldus Dominic Anschutz, senior partner manager bij Microsoft. “Het beschermen en herstellen van bedrijfskritische ICT-infrastructuren en data is nog nooit zo belangrijk geweest. De voortdurende innovaties van Zerto op het gebied van cloud-beveiliging, datamigratie en veerkrachtige ICT maken het tot een bedrijf waar wij graag mee samenwerken.”

Nieuwe functies in Zerto Virtual Replication 5.0 zijn onder meer: – meer mogelijkheden voor hybride clouds dankzij ondersteuning voor Microsoft Azure; – Flexibeler SLA-beheer dankzij One-to-May-replicatie; – Uitgebreid journal dringt de beperkingen rond back-ups terug en reduceert de opslagkosten; – BC/DR-app van Zerto maakt het mogelijk om de ICT-omgeving altijd en overal te bewaken.

Meer informatie: www.zerto.com