X-Solutions en iXware zijn Xerox Advanced Partners 2006

Xerox heeft aan een tweetal van haar softwarepartners in Nederland, te weten X-Solutions en iXware, de status van 'Advanced Partner 2006' toegekend.

Xerox heeft aan een tweetal van haar softwarepartners in Nederland, te weten X-Solutions en iXware, de status van 'Advanced Partner 2006' toegekend.

Softwarepartners kunnen als Advanced Partner worden benoemd, wanneer deze deel uitmaken van het Xerox Alliantie Partner (XAP) programma en zich daarin bijzonder onderscheiden. X-Solutions en iXware hebben deze status bereikt doordat ze met hun oplossingen 'een sterke bijdrage leveren aan de door Xerox aan haar klanten aan te bieden totaaloplossingen op het gebied van document management'. Belangrijk criterium is daarbij dat de oplossingen moeten bijdragen aan een verhoging van de efficiency en productiviteit in de kantooromgevingen van Xerox' klanten.

X-Solutions was ook al Xerox Advanced Partner in 2005 en is onder meer leverancier van de scanningsoftware ScanFlowStore. Deze software is speciaal ontwikkeld om op eenvoudige wijze documenten van Xerox multifunctionele producten (MFP's) te scannen en optimaal te beheren. iXware bereikte voor het eerst de status van Xerox Advanced Partner. Het bedrijf is Xerox' partner voor Unified Messaging oplossingen (fax, e-mail, sms, voicemail).

Xerox stelt haar klanten graag in staat zelf samenwerkingspartners uit te kiezen, en richt zich met name op het oplossen van documentgerelateerde problemen in kantooromgevingen. Deze toewijding heeft geleid tot het Xerox Alliantie Partner (XAP) programma. XAP is een Europees programma dat de Xerox portfolio koppelt aan innovatieve software waarmee de beste (maat)oplossingen worden gecreëerd die de functionaliteit van Xerox producten en diensten vergroten. De oplossingen die via het XAP programma worden aangeboden zijn hoofdzakelijk ontworpen om de productiviteit te verhogen door ervoor te zorgen, dat Xerox apparaten volledig kunnen worden geïntegreerd in elke mogelijke klantenomgeving.