WorldHostingDays 2015

De elfde editie van de WorldHostingDays (WHD), het grootste beurs- en conferentieplatform voor de hosting en cloud sector, vindt dit jaar van 24 tot 26 maart plaats in het Europa themapark in Rust onder de rook van Freiburg, Duitsland. Naar verwachting ontmoeten ruim 6.000 experts elkaar daar om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. U kunt er ook bij zijn!

 

Dit jaar zullen enkele zeer speciale gasten acte de présence geven die de bezoekers in hun Enrichment Tracks zullen inspireren en informeren. Ontmoet Monty Widenius, de schepper van MySQL en MariaDB, en Apple mede-oprichter Steven Wozniak op de openingsdag. David Ednie van SalesChannel Europe houdt een voordracht op het hoofdpodium FORUM, net als Eugene Kaspersky, ceo van Kaspersky Lab. Daarnaast is er een super-exclusieve Q&A sessie met klokkenluider Edward Snowden en Sarah Harrison van WikiLeaks , dat wilt u niet missen. 

Meer dan 150 prominente IT bedrijven vanuit de hele wereld presenteren zich op de beursvloer van de FAIR. Ze staan klaar om de laatste trends in de industrie, marktonderzoeken en productontwikkelingen in en voor de hosting- en cloud sector met u te delen. Klik hier voor een overzicht van de WHD partners die u op het event kunt ontmoeten.

Als branche expert mag u dit grootste event voor de hosting community natuurlijk niet missen. U heeft volop de gelegenheid om met vele C-level managers, collega’s en business partners van gedachten te wisselen in een unieke, gefocuste maar ook ontspannen atmosfeer. De registratie voor WHD.global is inmiddels opengesteld. Vanzelfsprekend kijken we ernaar uit om ook u te mogen begroeten

Klik hier voor meer informatie en kosteloze inschrijving. De kortingscode is al voor u ingevuld!

ISP Today, ChannelConnect en het Datacenter- en Clouddossier zijn mediapartner van WHD2015