WK-promotie bij Exclusive Networks

Deze zomer gaan de Oranje leeuwinnen voor de winst tijdens het WK Vrouwen Voetbal 2019 in Frankrijk. Exclusive Networks laat dit wereldwijde sportevenement niet aan zich voorbij gaan en brengt u graag al in de sfeer met een sportieve WK-Promotie.

Hiermee kunt u limited edition Oranje supportersgear kunt scoren. De promotie van Exclusive Networks is inmiddels gestart en loopt tot 8 juli.

wk-promotie

Hoe het werkt

Bij plaatsing van een order bij Exclusive Networks kunnen resellers een Oranje sportshirt (zowel in vrouwen- als mannenuitvoering verkrijgbaar) en een limited edition voetbal verdienen. Daarnaast worden twee biertaps ter waarde van 129 euro verloot.
Meer informatie over de WK-Promotie van Exclusive Networks vind je op https://pages.exclusive-networks.nl/Kwartaalactie-Q2-2019.html

De Oranje vendoren selectie

De WK-Promotie is in samenwerking met Aruba, a Hewlett Packard Enterprise Company, marktleider op het gebied van wired en wireless netwerkoplossingen en Gemalto, leverancier van 2 factor authenticatie en encryptie oplossingen. Samen vormen zij de oranje vendoren selectie van Exclusive Networks.