Wilroff Systemhouse biedt unieke Wireless-as-a-Service-dienst met Xirrus

WiFi-specialist heeft Wilroff Systemhouse aangesteld als eerste partner in de Benelux die Wireless-as-a-Service aanbiedt aan klanten. Deze nieuwe dienst wordt aangeboden op basis van Xirrus CommandCenter, een management platform dat MSP’s helpt bij het snel en gemakkelijk leveren van WaaS. Wilroff kan deze dienst, gericht op organisaties van iedere grootte, aanbieden via het Xirrus Managed Service Partner (MSP) programma.

Wilroff had al een managed cloud oplossing gebaseerd op de Xirrus technologie in haar portofolio. Met CommandCenter kan Wilroff nu ook het management, de security en de monitoring van de draadloze netwerken aanbieden in één overzichtelijke cloud portal.

Klanten krijgen daarbij eenvoudig inzicht in hun eigen wifi-omgeving, waarbij Wilroff op een transparante manier de WaaS aanbiedt tegen een vast bedrag per maand of per gebruiker.

Wilroff is een Nederlandse reseller en system integrator en levert IT-oplossingen aan een breed scala klanten in de Benelux. Wilroff gelooft er sterk in dat communicatie-infrastructuren (LAN, WAN & WLAN) essentiële sleutels zijn voor bedrijven, zeker nu cloud en hybride cloud infrastructuren de nieuwe standaard worden. ‘Always-on’, veilig en geschikt voor omgevingen met een hoge dichtheid, zijn volgens Wilroff de hoogste vereisten waaraan een verbinding moet voldoen. Xirrus voldoet aan deze eisen met haar geavanceerde wifi-oplossingen en dat is de reden waarom Wilroff Xirrus heeft gekozen als hun belangrijkste wifi-leverancier.

Meer informatie: www.wilroff.nl