Wijverhurenprinters.nl als eerste Xerox reseller volledig online

De website www.wijverhurenprinters.nl verhuurt sinds begin april het volledige portfolio van Xerox-producten en diensten online. Hiermee neemt het verhuurbedrijf afscheid van de traditionele manier van verkopen van printers en multifunctionals door accountmanagers.

Met behulp van een configurator bekend uit de auto-industrie is er uniek platform gebouwd waar klanten de nieuwste producten zelf kunnen samenstellen. Komt de klant er niet uit, dan staat er een team van specialisten klaar om vragen te beantwoorden en te helpen de juiste keuzes te maken. Wijverhurenprinters.nl heeft alle kennis en kunde in huis voor deskundig advies van een aantal specialisten die voorheen bij Xerox Nederland in dienst waren. Geen overhead, geen dure panden, accountmanagers, etc., waardoor Wijverhurenprinters.nl in staat is de producten voor concurrerende prijzen aan te bieden.

Ondertussen blijft de service van hoog niveau. Deze is immers bij Xerox in goed handen met meer dan 75 monteurs op de weg die snel ter plaatse zijn om het MKB vakkundig van dienst te zijn. Op de site is een duidelijke animatie te vinden die in 1,45 minuten nog eens duidelijk maakt waarom wijverhurenprinters.nl het verschil maakt: https://vimeo.com/262517355