wePresent opent nieuw kantoor in Capelle aan den IJssel

wePresent, aanbieder van innovatieve draadloze presentatiesystemen, opent op 9 september a.s. een nieuw kantoor in Capelle aan den IJssel. Het nieuwe pand biedt ruimte aan de snelle groei van de onderneming. De officiële opening wordt op 8 september voorafgegaan door een golftoernooi in Capelle aan den IJssel, dat zal worden bijgewoond door alle grote klanten en distributeurs van wePresent uit binnen- en buitenland

“We blijven maar uit ons jasje groeien,” zegt Dick de Vaal van wePresent. “We begonnen met twee medewerkers op een zolderkamertje en inmiddels hebben we 25 vaste medewerkers in dienst.Het nieuwe pand in Capelle aan den IJssel is gelukkig uitermate geschikt om verdere groei te faciliteren. We hebben nu zelfs een trainingslokaal voor onze resellers en we kunnen de volgende stappen gaan zetten om de leidende marktpositie van wePresent verder uit te bouwen.”

De officiële opening zal in de ochtend van 9 september plaatsvinden. Er zal een korte toespraak zijn en een toast met de klanten en sympathisanten op het nieuwe hoofdstuk in de geschiedenis van wePresent. Hierna kan iedereen het nieuwe pand bezichtigen en zijn er demonstraties van de nieuwe releases die op stapel staan. De Vaal: “Het was hard werken om het allemaal op tijd klaar te krijgen, maar ik voorspel dat het een feestelijke dag gaat worden!”

Meer informatie: www.wepresentwifi.com