WEM verwelkomt QNH Consulting als nieuwe partner

No Code Platform WEM breidt haar partnernetwerk uit met ICT-dienstverlener en -kennispartner QNH Consulting. Het uitgangspunt van QNH om organisaties te helpen bij het verbeteren van hun bedrijfsvoering door middel van de inzet van slimme IT-oplossingen, sluit aan bij waar WEM voor staat. Met het No Code Platform WEM kunnen organisaties eenvoudig en snel bedrijfskritische software applicaties creëren én beheren. Zowel onafhankelijk als geïntegreerd in de bestaande IT-infrastructuur.

 

WEM overbrugt de kloof tussen IT en interne bedrijfsbehoeften. Klanten kunnen met het Platform schaalbare applicatiesoftware, zonder enige programmeer expertise en tegen lage kosten, ontwikkelen. Met een business-driven, realtime proces modellering karakter, vereist WEM slechts één vaardigheid van gebruikers: het begrijpen van kernactiviteiten en organisatieprocessen.

“De meeste ontwikkelaars van softwaretoepassingen willen hun vingers niet branden aan de creatie van bedrijfskritische oplossingen. WEM voorziet in deze behoeften en prioriteiten van klanten”, legt WEM CEO Rob Schilperoort uit. “QNH werkt samen met klanten en partners aan de beste IT-oplossingen door mensen en processen te verbinden met de nieuwste technologieën. Dat past bij onze visie.”

Op de toekomst voorbereid

Sjoerd Hobo (Directeur van QNH Consulting Midden): “QNH heeft 2 jaar geleden Rapid Application Development / Modeling (RAD / RAM) omarmt om daarmee invulling te geven aan haar Digital Experience dienstverlening. Door gebruik te kunnen maken van No Code platformen zijn we in staat om onze klanten ondersteuning te bieden bij het snel doorvoeren van veranderingen in hun IT-landschap om zo maximaal te kunnen profiteren van de toenemende kansen in concurrende markten.”

Daarnaast beschikt QNH over de management consultants met jarenlange ervaring in informatie en business analyse die met behulp van WEM in staat zijn om met kleine teams in een rap tempo de gewenste applicaties op te leveren.