No-code applicatie platform WEM nu ook naar de VS met nieuwe distributeur

De Amsterdamse ‘no code’applicatieontwikkelaar WEM heeft een partnership gesloten met een nieuwe distributeur voor de Noord Amerikaanse markt. “Wij zijn erg blij om met WEM aan de slag te gaan, wij zijn WEM Modeler North America,” zegt Stewart Hair, oprichter van WEM Modeler North America LLC, trots. Stewart zal samen met zijn business partners Jim Arnold en Mary Hewett WEM introduceren in de Amerikaanse markt.

“Wij zijn erg trots dat wij met deze zeer ervaren groep van executives samen mogen werken. Stewart, Jim en Mary zagen meteen de kracht van WEM en hebben besloten om hun tijd te wijden aan de introductie en het succes van WEM op de Amerikaanse markt,” aldus WEM CEO Rob Schilperoort.

Hair is de oprichter van WEM Modeler North America. Hij was VP Business Operations en Sales bij M&A Technology en heeft meer dan twintig jaar gewerkt als Director Enterprise Cloud Services bij Hewlett Packard Enterprise. Hij ziet enorm potentieel voor WEM in de VS: “Het WEM Platform is een disruptieve technologie die nieuwe mogelijkheden biedt voor de Amerikaanse markt.”

Arnold is een marketing executive. Hij heeft gewerkt als Chief Marketing en Sales Officer bij SE IT Consulting, een Microsoft triple Gold Designated Partner en National Systems Integrator Partner. Arnold was ook VP Marketing bij Hewlett Packard en IBM. “WEM heeft veel te bieden aan partners. Het platform geeft hen een unieke propositie in proces automatisering,” zegt Arnold.

Hewett maakt het trio compleet en is de perfecte brug tussen technologie en commercie. Haar expertise ligt in de educatieve markt. Ze heeft vele jaren gewerkt als Executive Director of Instructional Technology bij de Plano Independent School District. “De educatieve markt heeft WEM nodig om de digitale transformatiedoelen succesvol te bereiken,” zegt Hewett vol overtuiging.

WEM Modeler North America zal ook geïntroduceerd worden op de WEM Conference 2017 op 4 oktober in DeFabrique in Utrecht. Toegang is gratis, wel moet men zich van te voren registreren op https://conference.wem.io, waar ook meteen kan worden ingeschreven voor de breakout-sessies.

Meer informatie: www.wem.io