WEM Modeler breidt uit naar Australie en Nieuw-Zeeland (ANZ)

Het Amsterdamse softwarebedrijf WEM, aanbieder van het meest geavanceerde No Code Application Platform as a Service (PaaS), speelt met veel succes in op de trends van de Digitale Transformatie. Jongste wapenfeit is de uitbreiding naar Australie en Nieuw-Zeeland.

“WEM democratiseert de wereld van applicatieontwikkeling,” zegt Chenobu Thong, oprichter van WEM Modeler ANZ. “Het stelt iedere organisatie en individu om een applicatie te ontwikkelen die robuust, veilig en modern is”. WEM CEO Rob Schilperoort vult aan: “WEM maakt momenteel een versnelde groei door en we zijn dan ook super enthousiast om het ANZ-team te verwelkomen in de WEM-familie!”.

Samen met de bestaande distributiepartners Prianto (Benelux), i1Too (Verenigd Koninkrijk en Midden Oosten) en WEM Modeler North America LLC (VS, Canada, Mexico), krijgt het WEM Platform internationale reikwijdte met de uitbreiding naar Australie en Nieuw-Zeeland. Het lokale team aldaar bestaat uit Chenobu Thong (Sales & Marketing, Jon Wilson (Business Development) en Liz Thong (Pre-sales and Operations Director).

Meer informatie: www.wem.io