No-code aPaaS WEM op Gartner Symposium Barcelona als Silver Sponsor

WEM schaart zich wederom tussen de groten op het Gartner Symposium/ITxpo Barcelona (4-8 november 2018). “We zijn trots dat WEM, als Silver Sponsor van dit evenement, de significante impact van ons No-Code applicatie Platform as a Service op de IT markt zal aantonen”, aldus WEM Chief Commercial Officer Michèle Dekker.

“Zien is geloven”, zegt Dekker. Het bedrijf nodigt bezoekers van het evenement uit om hun digitale processen en uitdagingen voor te leggen. Door middel van live-demos, ervaart men hoe snel bedrijfsprocessen in realtime worden vertaald naar een volledig functionele schaalbare applicatie. WEM vereist slechts één vaardigheid van eindgebruikers: het begrijpen van kernactiviteiten en organisatieprocessen. Zonder enige programmeer kennis.

Bevestiging Marktonderzoeksbureau IDC
“WEM is een toonaangevende No-Code PaaS leverancier die de ontwikkeling en implementatie van applicaties in een recordtijd mogelijk maakt”, bevestigt IDC-analist George Mironescu in zijn IDC Technology Spotlight (2017). WEM overbrugt de kloof tussen IT en interne bedrijfsbehoeften. Met het No-Code Platform WEM kunnen organisaties eenvoudig en snel bedrijfskritische software applicaties creëren én beheren. Zowel onafhankelijk als geïntegreerd in de bestaande IT-infrastructuur.

Verbluffende feedback
Gartner Symposium/ITxpo is ‘s werelds belangrijkste bijeenkomst van CIO’s en Senior IT Executives, waar strategische trends en technologieën, die digitale transformatie en toekomst van IT en business vormgeven, worden verkend.

“Vorig jaar waren we voor het eerst aanwezig op het Gartner Symposium/Itxpo. Maar ook als kleine en vernieuwende No-Code aPaaS-leverancier, voelden wij ons prima thuis op dit grote evenement”, zegt Dekker trots. “Dit is het meest innovatieve wat ik heb gezien op de ITxpo” of “Mindblowing!” was onder andere de verbluffende feedback die WEM heeft mogen ontvangen.

Over WEM
Voor het maken van bedrijfskritische applicaties, kunnen organisatorische processen in simpelweg in een flowchart gemodelleerd worden. WEM biedt point-en-click integratie met standaardprotocollen, zoals REST, SOAP en OData. Alle ingebouwde toepassingen zijn webgebaseerd en omvatten hosting, onderhoud, beveiliging, infrastructuur, back-up, service levels, opslag en disaster recovery. Voor een gratis 30-dagen WEM-proefabonnement of demo: https://wem.io