WatchGuard vernieuwt partner-portal

 

Beveiligingsspecialist WatchGuard Technologies heeft recent voor haar resellers haar partner-portal verbeterd. Met de vernieuwde partner-portal kunnen resellers nog meer voordeel halen uit hun relatie met de beveiligingsspecialist.

 

 

De partner-portal biedt nu onder meer Content Syndication, waardoor de partners snel en eenvoudig alle informatie over de producten en oplossingen van WatchGuard aan hun eigen websites kunnen toevoegen. De partner-portal biedt dan een mini-website binnen de eigen website met onder andere brochures, datasheets en rapportages. In de diverse materialen zijn formulieren geïntegreerd waarmee resellers eenvoudiger leads kunnen registeren. Ook biedt de partner-portal nu Social Media Syndication. Deze vorm van syndicatie maakt het voor resellers mogelijk om een automatische feed van berichten op te zetten via sociale media. Zij kunnen deze berichten automatisch plaatsen, aanpassen en accorderen per categorie. Tot slot stelt de Collateral Brander-functionaliteit de partners in staat om snel en eenvoudig marketingmaterialen te personaliseren met hun eigen logo en contactinformatie.

Registratie

Daarnaast zijn ook alle (Engelstalige) materialen zoals e-books, brochures en datasheets binnen de portal beschikbaar. Hiervoor moeten partners zich wel eerst registreren. Binnen 24 uur ontvangen zij dan een bevestiging, waarna zij direct aan de slag kunnen Bovendien bevat de portal een introductievideo, een geïntegreerde chatfunctie en een uitgebreide knowledge base om de resellers op weg te helpen.

Meer info: www.copaco.com