WatchGuard introduceert AP420 access point

WatchGuard Technologies heeft een nieuw wireless access point, de AP420, op de markt gebracht.  Het Wifi-toegangspunt is zeer geschikt voor drukke omgevingen als vergaderzalen en winkelcentra.

Het 802.11ac Wave 2 toegangspunt beschikt over 4×4 Multi-User MIMO (MU-MIMO) dual radio, zodat het grote aantallen gebruikers kan bedienen. Daarnaast bevat het een derde radio die naar keuze uitsluitend gebruikt kan worden voor Wireless Intrusion Prevention System (WIPS) en RF-scanning. De AP 420 biedt hierdoor een optimale gebruikservaring voor veel devices die toegang zoeken, vooral voor diensten als Voice over IP  (VoIP) en het streamen van muziek. Het access point is per direct leverbaar, aldus de leverancier.

Beheerplatform voor AP420

AP420De WiFi-toepassing kan worden beheerd met de toepassing Wi-Fi cloud van de beveiligingsspecialist. Hiermee beschikken eindgebruikers over krachtige WIPS en diepgaande analyse- en marketingtools. Daarnaast versimpelt dit platform de meest complexe aspecten van Wifi-beheer, waardoor snelle, veilige en intelligente wifi binnen handbereik komt van elke organisatie, ongeacht omvang of type. In de laatste versie is de gebruikservaring tijdens de koppeling met WiFi-toepassingen van WatchGuard verder verbeterd en biedt nu eveneens nieuwe functionaliteit voor zichtbaarheid van applicaties, firewallpolicy’s en gebruikersrollen.

Meer info: www.watchguard.com