Voorbereidingen ChannelConnect LIVE in volle gang!

Zoals inmiddels wel bekend organiseert ChannelConnect op 29 november a.s. de tweede editie van ChannelConnect LIVE, hét informele en informatieve evenement voor ICT-businesspartners:  vendoren, leveranciers, distributeurs, resellers, Managed Service Providers, System Integrators, Value Added Resellers, telecombedrijven, Internet Service Providers en software leveranciers. Maar ook eindgebruikers van grote en middelgrote bedrijven zijn van harte welkom in De Fabrique aan de Kanaaldijk in Utrecht. Het programma – met als motto ‘Get Ready for 2018’ is gesplitst in een ochtend- en een middagevent.

OCHTENDPROGRAMMA

Distributeur Tech Data is de hoofdsponsor geworden van het CONGRESGEDEELTE van 09:30 tot 13:00 uur. Om 09:30 uur gaan de deuren van DeFabrique open en om 10:00 uur start het Congresprogramma. Daarin geeft een drietal onafhankelijke sprekers: de Nederlandse experts Marco Heida, Rob Kurver en Mabel de Vries, antwoord op actuele vragen rondom de thema’s IoT, VoiP en Security vanuit de optiek van de reseller. Hoofdsponsor Tech Data belicht die thema’s ook op de Expo door middel van eigen workshops vanuit de Tech Data Security-, IoT- en UC & VoIP practices.

Het congresgedeelte is uitsluitend toegankelijk voor resellers en MSP’s. Het congresgedeelte wordt afgesloten met een gratis lunch op de Expo. Dat mag je niet missen!

MIDDAGPROGRAMMA

Vanaf 13:00 uur zijn ook zakelijke eindgebruikers welkom op de Expo van ChannelConnect LIVE. Daar geven ruim 50 sponsoren uit de branche acte de présence met een eigen stand. Recent toegevoegd zijn:

  • KORE, een belangrijke wereldwijde leverancier van IoT-technologie en een eigen IoT platform om resellers te ondersteunen bij hun specifieke IoT-projecten en -oplossingen
  • ISP One, de Nederlandse provider achter Samsung Hosted Voice, het nieuwste hosted voice platform met een nieuw alles-in-één aanbod. Een unieke samenwerking tussen een Nederlands voice platform en een wereldspeler als Samsung.

Kortom meer dan genoeg mogelijkheden om op diverse terreinen nieuwe informatie op te doen, contacten te leggen met leveranciers en eindgebruikers, en met elkaar te netwerken. Maak daarvoor gebruik van de handige Handshake-app zodat je je tijd optimaal kunt benutten.

Vanaf 16:00 uur start op de Expo de netwerkborrel die is geadopteerd door security-specialist Kaspersky Lab.

Bij vertrek ontvangen alle aanwezigen een unieke ‘Succesgids 2018’ met daarin allerlei nuttige informatie als handout.

Ga voor meer informatie naar: https://channelconnect.nl/channelconnect-live/