VMware breidt Workspace ONE platform uit

VMware introduceert de eerste intelligence-driven Digital Workspace in de industrie en zorgt daarmee voor een nog betere gebruikerservaring en predictive security. Het gaat om een uitbreiding van het Workspace ONE platform.

Nieuw zijn onder meer de clouddienst Workspace ONE Intelligence, het Workspace ONE Trust Network en VMware Workspace ONE AirLift.

Workspace ONE Intelligence is een nieuwe cloud-gebaseerde dienst die is geïntegreerd met het Workspace ONE platform. VMware combineert hiermee aggregatie en correlatie van gebruikers, app, netwerken en endpoints. Nieuw is ook het VMware Workspace ONE Trust Network. Deze oplossing combineert data en analytics van Workspace ONE met een netwerk van vertrouwde security oplossingen van partners om predictieve en geautomatiseerde security te leveren.

Ook lanceert VMware Workspace ONE AirLift. Deze nieuwe technologie voor co-management van Windows 10 helpt organisatie hun aanpak voor PC lifecycle management (PCLM) te moderniseren.
Daarnaast kondigde VMware in samenwerking met Microsoft een bèta aan voor VMware virtuele desktops met Azure infrastructuur. Horizon Cloud op Azure VDI is een uitbreiding op eerdere ondersteuning voor applicaties op Azure die VMware heeft aangekondigd.

Workspace ONE Intelligence is per direct beschikbaar in het nieuwe Workspace One Enterprise pakket. Horizon Cloud op Azure VDI is naar verwachting in de loop van juni beschikbaar in vier regio’s wereldwijd. Klanten kunnen zich hier kosteloos aanmelden voor het bètaprogramma.

Meer informatie: www.vmware.com