VMware biedt partners de mogelijkheid om inkomsten te genereren met multi-cloud

VMware komt met een aantal vernieuwingen waarmee VMware Cloud Provider-partners de overgang naar multi-cloud kunnen regelen, en nieuwe en gedifferentieerde diensten kunnen leveren aan hun klanten.

Deze vernieuwingen aan het VMware Cloud Provider Platform helpen partners een modern, VMware-gebaseerd, software-defined datacenter te leveren dat specifiek voor hen is gebouwd. Bovendien stelt het hen in staat hun multi-cloud managed services-portfolio uit te breiden door extra VMware cloud-oplossingen te integreren.

Om hun multi-cloud managed services-portfolio uit te breiden, biedt de nieuwe VMware Cloud Provider Hub een gecentraliseerde portal voor partners. Middels de portal kunnen partners VMware Cloud-infrastructuur en operations-services voor multi-cloud aanschaffen, provisionen en beheren. Met de Cloud Provider Hub kunnen partners hun VMware Cloud-infrastructuurdiensten uitbreiden met VMware Cloud on AWS en consistente multi-cloud oplossingen bieden met VMware Cloud Services. Partners die nu een VMware-omgeving draaien, hebben dankzij de nieuwe VMware Cloud Provider Pod, VMware vCloud Director 9.5, VMware vCloud Availability for Cloud-to-Cloud DR en VMware vCloud Usage Insight, cloud-standaardisatie binnen handbereik. Dankzij geautomatiseerde, single click, implementatie, vereenvoudigd beheer en rapportage kunnen VMware-partners nu snel het onderscheid maken en geld verdienen aan hun VMware-gebaseerde clouds.

Multi-Cloud Managed Services-mogelijkheden vastleggen met Cloud Provider Hub
Cloud Provider Hub levert twee belangrijke sets met mogelijkheden: end-to-end customer lifecycle management voor VMware XaaS-toepassingen en uitbreiding van managed services. Ten eerste zullen VMware-partners, met end-to-end lifecycle-management voor de klant, zowel eigenaar zijn van de servicevoorwaarden als van de directe klantrelatie, inclusief het beheren van toegang tot VMware XaaS-toepassingen, meten, factureren en klantondersteuning. Ze blijven hierdoor de vertrouwde adviseur en het eerste aanspreekpunt voor klanten die gebruik maken van de nieuwe multi-cloud infrastructuur- en operating services. Ten tweede kunnen partners een asset-light-model gebruiken om nieuwe VMware-oplossingen te integreren in hun eigen managed services-portfolio. VMware biedt VMware Cloud on AWS en VMware Cloud Services aan via de Cloud Provider Hub.

VMware Cloud on AWS stelt partners in staat hun eigen bestaande managed SDDC-aanbod te creëren met behulp van een asset-light-model om klanten een hybride cloud-service te bieden die ideaal is voor cloud-migratie, uitbreiding van datacenters, disaster recovery, regional expansion of toepassingen voor het moderniseren van applicaties. VMware Cloud Services helpen partners bij het beheren, beschermen en bedienen van zowel VMware-gebaseerde clouds als native public clouds, zoals AWS, Azure en Google Cloud. VMware biedt nu VMware Log Intelligence; een bewakings- en incidentresponsbeheerservice voor VMware Cloud on AWS-, vSphere-, vCloud Director- en AWS-implementaties.

Automatisering van VMware Cloud Provider Datacenters met Cloud Provider Pod
De nieuwe VMware Cloud Provider Pod zal partners in staat stellen om met een paar klikken een VMware-gebaseerd software-defined datacenter met meerdere tenants op te zetten op basis van het cloud-ontwerp van een partner. De Cloud Provider Pod versnelt de time-to-value van een provider door het ontwerp en de implementatie van een volledig geteste en gevalideerde VMware-stack te automatiseren, inclusief VMware vSphere, vSAN, NSX, vCloud Director. Inclusief volledige zichtbaarheid van operations, cloud-beheer, metering en chargeback en in overeenstemming met VMware Validated Design-richtlijnen. Cloud Provider Pod stelt cloud-providers in staat hun SDDC-stack te standaardiseren. Zodoende kunnen cloud-leveranciers consistente VMware-infrastructuur en -activiteiten aan hun klanten leveren. Met Cloud Provider Pod kunnen VMware-cloud-providers hun pad naar VMware Cloud Verified versnellen.

Verbetering van operationele efficiëntie en beveiliging terwijl cloud-migratie wordt versneld
Dankzij het VMware Cloud Provider Platform kunnen partners voldoen aan hun kritische bedrijfsvereisten zoals operationele efficiëntie verhogen, snel verdienen aan nieuwe services en effectiever concurreren. VMware breidt het Cloud Provider Platform verder uit met:
– VMware vCloud Director 9.5; VMware vCloud Availability for cloud-to-cloud DR; VMware vCloud Usage Insight Service en nieuwe VMware Hybrid Cloud Extension Partners.

Meer informatie: www.vmware.com