VMware biedt Hybrid Cloud Platform voor next-generation hybrid IT

VMware heeft tijdens VMworld 2019 in San Francisco een nieuw, uitgebreid hybrid cloudaanbod geïntroduceerd dat klanten helpt te voldoen aan de unieke en diverse behoeften van traditionele en moderne applicaties.

Met het hybrid cloud-platform kunnen IT-operators, ontwikkelaars, desktopbeheerders en beveiligingsprofessionals workloads te bouwen, uit te voeren en te beheren op een consistente infrastructuur in het datacenter, public cloud of edge infrastructuur van hun keuze. Met een op VMware gebaseerd hybride cloudplatform, kunnen klanten applicaties migreren en moderniseren in clouds, datacenters en edge-locaties, terwijl planning, implementatie, kosten en lopende activiteiten van clouds worden vereenvoudigd.

VMware biedt een consistent hybride cloudplatform voor alle belangrijke public clouds − AWS, Azure, Google Cloud, IBM Cloud − en meer dan 60 VMware Cloud Verified-partners wereldwijd. Meer dan 70 miljoen workloads draaien op VMware, waarvan 10 miljoen in de cloud. Deze worden uitgevoerd in meer dan 10.000 datacenters van VMware Cloud-providers.

Consistente Hybrid Cloud Operations

VMware Hybrid Cloud Operations vereenvoudigt het beheer van systemen en applicaties voor klanten door automatisering, kostenbeheer, compliance, resource governance, beveiliging en zichtbaarheid. Nieuwe ontwikkelingen in Hybrid Cloud Operations zijn onder meer Self-driving Operations, Hybrid Cloud Automation, een compleet Cloud Management Platform. Andere features zijn CloudHealth, een multi-cloud managementplatform voor het beheren van cloudkosten, governance en het afdwingen van bedrijfsbeleid.

Met VMware Cloud Marketplace kunnen klanten gevalideerde oplossingen van derden voor VMware-platforms ontdekken en implementeren in public, private en hybride cloudomgevingen. De marketplace is nu beschikbaar voor VMware Cloud on AWS en VMware Cloud Provider Partners.

Voor Cloud Migration biedt VMware HCX het platform bij uitstek voor applicatiemobiliteit dat cloudmobiliteit en migratie mogelijk maakt voor verschillende scenario’s, van on-prem tot on-prem, van on-prem tot cloud of van cloud tot on-prem. Ook werkt VMware op meerdere gebieden samen met Dell EMC om klanten meer keuze te bieden in Disaster Recovery-as-a-Service- en gegevensbeschermingsoplossingen.

Meer informatie: www.vmware.com