VisionsConnected neemt Eyenetwork over

VisionsConnected, leverancier van cloud-based videoconferencing en UC heeft Eyenetwork, één van de grootste spelers ter wereld op het gebied van publieke videoconferencing-ruimtes en -diensten ingelijfd. Bij het Britse Eyenetwork zijn meer dan 3500 locaties in meer dan 110 landen aangesloten, waar organisaties een professionele videoconferencing- of telepresence-ruimte kunnen huren. Over de overnamesom zijn geen mededelingen gedaan.

Door de overname komen de werelden bij elkaar van de publieke videoconferencing-ruimtes van Eyenetwork en de cloud-based managed videoconferencing-diensten van VisionsConnected. Samen ontstaat er een netwerk van videoconferencing- en telepresence-locaties, waarmee klanten de hoogste kwaliteit dienstverlening wordt geboden. Eyenetwork heeft een stevige positie opgebouwd door te investeren in zowel personeel, meertalige support alsook dienstverlening en heeft daardoor sterke relaties opgebouwd met een grote groep internationale gebruikers en serviceproviders. VisionsConnected wil met zijn technologische kennis, service en support de kracht van het Eyenetwork-partnernetwerk verder versterken.

Raymond Alves, ceo en oprichter van VisionsConnected, noemt de overname een geweldige kans zijn bedrijf. “Eyenetwork is een prachtig bedrijf met een enorm netwerk van partners en klanten. We denken samen met hen een nog grotere impact te kunnen maken in de wereldwijde markt van video-collaboration en telepresence. Met deze overname zijn we in één keer de grootste speler geworden op dit gebied. Daarnaast is Eyenetwork een bedrijf dat qua cultuur en mentaliteit perfect bij ons aansluit. Ik geloof sterk in ons gezamenlijke potentieel.” 

“We zien een uitdagende groei in de video-conferencing-markt en we weten dat onze klanten op zoek zijn naar een breder scala aan diensten om hen te helpen optimaal te profiteren van deze nieuwe technologie,” vult Lisa Honan, Managing Director van Eyenetwork, dat al een aantal jaren samenwerkt met VisionsConnected, aan. “We hebben grote bewondering voor de groei die zij doormaken, dus de kans om de krachten te bundelen was te mooi om voorbij te laten gaan. Deze combinatie is geweldig nieuws voor beide bedrijven, maar nog belangrijker: het biedt nieuwe kansen voor onze klanten.”

Meer informatie: www.visionsconnected.com