VirusAlert verbreedt toegang tot research en antivirus-oplossingen

Panda Software Benelux en VirusAlert zijn een samenwerking aangegaan waardoor de bezoekers van de VirusAlert website zeer gedetailleerde informatie kunnen vinden over virussen.

Panda Software Benelux en VirusAlert zijn een samenwerking aangegaan waardoor de bezoekers van de VirusAlert website zeer gedetailleerde informatie kunnen vinden over virussen.

Deze overeenkomst past in de strategie van VirusAlert om door een zo breed mogelijke toegang tot anti-virusinformatie hun gratis abonnees nog beter te ondersteunen. Door daarbij met zoveel mogelijk leveranciers samen te werken, wil VirusAlert bovendien de eigen onafhankelijkheid waarborgen.

De diensten van VirusAlert bieden ondersteuning aan diegenen die verantwoordelijk zijn voor de bescherming van bedrijfssystemen of de beveiliging van netwerken. Ook vele SOHO’s en privé-computergebruikers maken gebruik van dit gratis abonnement, dat hen zeer snel waarschuwt bij actuele virusbedreigingen. Op dit ogenblik zijn er 45 duizend gratis gebruikers van deze dienst.

Daarnaast is er een betaalde SMS-waarschuwingsdienst, die abonnees bij gevaarlijke ontwikkelingen onmiddellijk een virusmelding stuurt.

Dirk Hengst van VirusAlert is enthousiast over de nieuwe samenwerking: "Als merkonafhankelijke organisatie kunnen we nu nog beter onze abonnees ondersteunen. Bovendien werken we graag met zoveel mogelijk gerenommeerde partijen samen. Op dit moment zijn dat Aladdin, Crypsys/Sophos, NedSecure Consulting, Network Associates, Norman ASA, MessageLabs, Symantec en Thunderstore/Kaspersy.

Dat we nu ook Panda Software Benelux tot onze strategische partners mogen rekenen, verheugt ons."

Ruud Groeneboer, manager van Panda Software Benelux, ziet in deze samenwerking een erkenning van de Panda-technologie: "We zien VirusAlert als een uitstekende partner die professionals ondersteunt bij de beveiliging van hun netwerk. Deze strategische samenwerking bewijst voor ons, dat we met onze technologie tot de belangrijke antivirus-leveranciers van Europa horen."