Promo ChannelConnect LIVE Juni 2017

Heb jij je al aangemeld voor ChannelConnect LIVE?

28 juni is het zo ver, met vijftig toonaangevende ICT bedrijven en 18 verschillende kennissessies biedt dit netwerkevent de unieke kans om je bij te laten praten over de laatste ICT trends en ontwikkelingen in één middag.

Security, GDPR, Telecom, VoIP, datacenters, de digitale transformatie en hoe je sales te Boosten met LinkedIn! Onze Keynote speaker Marcel Molenaar country manager van LinkedIn, legt uit hoe je dit doet.


Vanaf 17.00 uur trakteert Nuvias Group je op een zomerse beursborrel met muziek van DJ Ton én krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met the Award Winning Mentalist Andrew Melia (Winner of tv show The New Uri Geller).

  • Durf jij over een loopplank tussen twee hoge gebouwen te lopen? Beleef Virtual Reality met Events2be.
  • Hoe COOL ben jij? Ga de uitdaging aan met SmartDC de marktleider in efficiënte cooling concepten en verdien een frozen yogurt.
  • Wat doet liquid nitrogen met een server? Datto EMEA zal dit demonsteren en ook nog hoe je er lekker ijs van kan maken!

Channelconnect Live 28 juni in De Fabrique centraal gelegen in Nederland, parkeren voor de deur, gratis toegang, eten en drinken.

Aanmelden is mogelijk op ChannelConnect.

We zien je graag dan op het grootste ICT netwerkevent voor de zomer!