This is IT: laat je inspireren

In Studio A12 in Bunnik vond woensdag 14 november de eerste editie plaats van het ICT-kennisevent This is IT met als thema ‘de jacht op de eindgebruiker’. Kijk hieronder naar de aftermovie en meld je aan voor de nieuwe editie van This is IT: 22 mei 2019.

This is IT was opgebouwd in twee delen. In de ochtend was er een congres, in de middag een expo met food en drinks, kennissessies en natuurlijk een afsluitende netwerkborrel. Tijdens het congres, gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en tafeldame Lotte de Bruijn, schoven diverse gasten aan tafel. Het leverde een ochtend op waarbij diverse gasten het vuur aan de schenen werd gelegd. Matthijs van Nieuwkerk stimuleerde zijn gasten om gewoon heldere taal te spreken. “Doe maar net alsof je het moet uitleggen aan het Jeugdjournaal.” Dat leverde verrassende momenten op, waarbij er ook heel veel werd gelachen.

De ruim 600 bezoekers waren vol lof over het congres en de expo – met ruim 40 exposanten – die onder het genot van goed eten en drinken een hoogwaardige mix bood van innovatieve producten en diensten. Het bleek een prima decor om ook de ochtendthema’s nog eens te bespreken.

Een greep uit de reacties:

  • Volle bak bij #thisisit2018 met als thema #opjachtnaardeeindgebruiker. Top geregeld!
  • Dank je ChannelConnect voor de leerzame en goed georganiseerde ThisisIt beurs! Genoeg geleerd en ervaren!
  • Mijn complimenten. Zeer professioneel en verfrissend evenement!
  • Voor herhaling vatbaar! Al lijkt het een hele uitdaging om dit niveau te overtreffen bij een volgend event.

Kijk hier onder naar de aftermovie van This is IT. Een foto-overzicht van het event, gemaakt door fotograaf Jasper Bosman van iMediate, is hier te zien.

Wil je weten wie er aanwezig was? Ga dan snel naar Handshake om dit in te zien.

Meld je nu aan voor This is IT 2019!